Kontakt

Jeg tager meget gerne imod opgaver såsom vægmalerier og prøveophængninger af kunst. Jeg kommer ud og kigger og kommer med et konkret tilbud på vægmaleri. Se en video om processen bag et vægmaleri her

Vaegmaleri_wallpainting_anerkendt_kunstmaler_Mikkel_urup_tilbud

En del af min kunst (ca. 25 malerier) udstilles hver måned i forskellige kunstforeninger på Sjælland, jeg har en anden udstilling med mine tegninger med ca. 20 tegninger, jeg kan også lave en kombineret udstilling. af både tegninger og malerier. Hvid du repræsenterer en kunstforening som er interesseret i en sådan udstilling hører jeg meget gerne fra dig. Derudover er der en udstillet ca. 15 malerier og 70 tuschtegninger i studiet i Jægerspris og udstillet 4 malerier og 8 tegninger i Kastrup i mine atelier/studier hvor jeg også holder foredrag.

Jeg holder meget gerne et foredrag om emnet “inspiration” til virksomheder og kunstforeninger, foredraget koster kun 1000kr i forbindelse med en udstilling i en kunstforening og 3500kr som indlæg i firmaer til motivering af medarbejdere. Foredraget dækker hvordan man bliver inspireret i sin dagligdag og dermed lever meget mere intenst og får mange flere nye ideer. Du kan se en engelsk udgave af lidt af foredraget her.

Galleriet i Jægerspris er åbent efter aftale. Der er altid mulighed for en kop kaffe og en hyggelig snak ved en uforpligtende fremvisning.

Galleri Urup
Kyndbyvej 77
3630 Jægerspris

Ring på tlf. 20 83 73 83 / 26 37 37 52

 

Leave a Reply